Primaria Comunei Bălilești / CIF: 4122124
Strada Principală, Nr. 169, Com. Bălilești, Jud. Arges
Tel / Fax: (004) 024 856 2080
Email: registratura@primariabalilesti.ro
  

Manifestarea Fiii Satului - Căminul Cultural Poienița

  /   Rubrica:

Stiri



Duminică, 25 iunie 2017, începând cu orele 16:00, vă invităm să ne fiți alături la manifestarea Fiii Satului, care va se va desfășura la Căminul Cultural Poienița, având obiectivul de a omagia activitatea didactică desfășurată de-a lungul carierei a domnului Profesor Constantin Lungan.

De asemenea, va avea loc un concurs de istorie locală, la care sunt așteptați să participe elevii Școlilor Gimnaziale din comună.
Manifestarea se va încheia cu un spectacol artistic, susținut de formațiile culturale ale Căminului Cultural și ale Școlii.
Vă așteptăm, în număr cât mai mare!

UPDATE:

Astăzi, la Bălileşti, în Căminul Cultural Poieniţa, s-a desfăşurat a opta ediţie a evenimentului „Fiii Satului”, prilej cu care a avut loc omagierea activităţii profesionale a domnului Profesor Constantin Lungan cu ocazia pensionării, manifestare organizată de Asociaţia „Tinereţea şi Prietenia”, în parteneriat cu Primăria Bălileşti, Şcoala Gimnazială Bălileşti şi Căminul Cultural Bălileşti.

În cadrul acestei manifestări, a avut loc şi Concursul de istorie locală, la care au participat 17 elevii ai Şcolilor Gimnaziale din comună şi la care au fost acordate trei premii şi două menţiuni.
În continuare a fost prezentat un spectacol artistic, susţinut de Grupul vocal „Mlădiţe Muscelene” – coordonator Profesor Maria Popescu, Grupul vocal „Flori Muscelene” – Piteşti, Corul Cadrelor Didactice al Căminului Cultural Bălileşti, precum şi Grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Muscelului”.

În cadrul evenimentului, elevul Octavian Micu a recitat poezia Dăscăliţa" de Octavian Goga, sub îndrumarea doamnei Profesor Alina Turturică, elevul David Jurgheş a recitat "Viaţă, viaţă" de Constantin Cotimanis, sub coordonarea doamnei Profesor Valentina Stroe, iar eleva Ramona Maria Mihai, a recitat poezia "Menire", sub îndrumarea doamnei Profesor Mariana Popescu, poezii de o profundă inspiraţie, care au emoţionat audienţa, s-au transmis urări de sănătate şi putere domnului Profesor Constantin Lungan, dar au fost lansate şi formaţiile artistice din comuna noastră.
Vă invităm să vă bucuraţi de momente din manifestării şi le mulţumim tuturor celor care au răspuns invitaţiei noastre!